Miten pääsen aloittamaan harjoittelun?

Perusleiri / CrossFit® On Ramp -kurssi

CrossFit -harjoittelu aloitetaan Perusleirin eli CrossFit On Ramp -kurssin kautta tai vaihtoehtoisesti yksityistuntien avulla.

Perusleirillä harjoitellaan CrossFit -treeneissä tyypillisimmin käytettävien liikkeiden perusteet, sisäistetään yksittäisten harjoitusten tavoite ja opitaan skaalaamaan liikkeet ja treenit omaan kunto- ja tavoitetasoon soveltuvaksi. Juuri skaalattavuutensa ansiosta Perusleiri sopiikin kaiken kuntoisille. Kahden viikon kestävän perusleirin aikana totuttaudutaan intensiiviseen harjoitusmuotoon ja kuntotasosta riippumatta kunnon eri osa-alueet kehittyvät ihan jokaisella.

Perusleirimme sisältää kuusi valmennuskertaa (6 x 60 – 75 min), joilla harjoitellaan turvalliset tekniikat ja totuttaudutaan intensiiviseen treenimetodiimme. Jo kurssin aikana pääset kohentamaan kondista lähtötasostasi riippumatta.

Kaikille perusleirin käyneille hintaan sisältyy seuraavan kuukauden treenit!

Ilmoittaudu Perusleirille
Yksityistunnit / räätälöidyt perusleirit

Mikäli Perusleiri ei sovi aikatauluihisi tai muusta syystä et halua tulla kurssille, voit aloittaa treenit käymällä myös tarvittavan määrän PT-tunteja yksityisesti tai keräämäsi kaveriporukan kanssa.

Kysy lisää aloittamisesta yksityistuntien avulla sähköpostistamme info.salpaus (at) crossfit8000.com tai soita 040 838 2806 / Jukkis

VARAA YKSITYISKURSSI
Siirryn toiselta salilta

Jos olet käynyt On Ramp -kurssin jo muulla virallisella CrossFit Affiliatella, voit tulla tutustumaan WOD -tunnillemme drop-in-vierailijana. Ole silloin meihin yhteydessä.Mitä CrossFit on?

CrossFit on toiminnallista harjoittelua, joka kehittää kuntoa ja suorituskykyä niiden kaikilla osa-alueilla:

  • Hengitys- ja verenkiertoelimistön kestävyys
  • Lihaskestävyys
  • Voima
  • Liikkuvuus
  • Räjähtävä voima
  • Nopeus
  • Koordinaatio
  • Ketteryys
  • Tasapaino
  • Liiketarkkuus


CrossFit kehitettiin Yhdysvalloissa alunperin poliisien, palomiesten ja ammattilaissotilaiden treenimuodoksi, jotta he olisivat ammatissaan valmiita kohtaamaan kaikenlaisia fyysisesti haastavia tehtäviä. Treenimuoto on kuitenkin hyödyllinen ihan kaikille lähtötasosta riippumatta, sillä sen perusajatuksena on kehittää ihmisen toiminnallista suorituskykyä ja sitä kautta parantamaan jaksamista ja elämänlaatua. CrossFit yhdistelee voima- ja kuntoharjoituksia eri urheilulajeista, kuten painonnostosta, voimistelusta, kahvakuulailusta sekä aerobisista lajeista, kuten juoksusta.

Toimivien treenien lisäksi CrossFit tunnetaan yhteisöllisyydestään. Lajia harrastaessa oman ja muiden salien väki tulee nopeasti tutuksi erilaisten yhteisötapahtumien, kuten kisojen kautta!

Kenelle CrossFit sopii?

CrossFit sopii lähes kaikille! Vaikka laji tunnetaan intensiivisyydestään, sen voi aloittaa matalalla kynnyksellä. CrossFit tarjoaa kaikille onnistumisen ja itsensä ylittämisen kokemuksia. Iällä tai kuntotasolla ei ole väliä, vaan liikeet ja harjoitteet voidaan skaalata juuri sinulle sopiviksi. Lisäksi salin jäsenistä muodostuu yhteistö, joka kannustaa toisiaan.

CrossFit on myös hyvä lisä ja oheisharjoittelumuoto muiden lajien harrastajille. Siksi se on osana useiden eri lajien (esim. jääkiekko ja eri kamppailulajit) harrastajien treeniohjelmaa.

Miksi kokeilisin CrossFittia?

Koska CrossFit on ylivoimaisesti tehokkain tapa pitää itsestäsi ja kunnostasi huolta. CrossFit-yhteisön tuki auttaa sinua pitämään treenimotivaatiota yllä, tsemppaa puskemaan treenit läpi ja tuo elämääsi uusia, samanhenkisiä ystäviä. Laji on intensiivinen, mutta tuottaa nopeasti tulosta: kun kehoa käyttää ja vahvistaa monipuolisesti, huomaat jaksavasi arjessa ihan uudella tavalla!


CrossFit 8000 Salpaus on Lahen pähein boxi!

​​​​​​​Tervetuloa kasvavaan joukkoomme osaavan valmennuksen alle.