Aloita CrossFit

Näin pääset mukaan!

MITEN CROSSFIT HARJOITTELU ALOITETAAN?

Perusleiri / CrossFit® On Ramp -kurssi

CrossFit -harjoittelu aloitetaan Perusleirin eli CrossFit On Ramp -kurssin kautta tai vaihtoehtoisesti yksityistuntien avulla.

Perusleirillä harjoitellaan CrossFit -treeneissä tyypillisimmin käytettävien liikkeiden perusteet, sisäistetään yksittäisten harjoitusten tavoite ja opitaan skaalaamaan liikkeet ja treenit omaan kunto- ja tavoitetasoon soveltuvaksi. Juuri skaalattavuutensa ansiosta Perusleiri sopiikin kaiken kuntoisille. Kuukauden kestävän perusleirin aikana totuttaudutaan intensiiviseen harjoitusmuotoon ja kuntotasosta riippumatta kunnon eri osa-alueet kehittyvät ihan jokaisella.

Kuukauden kestävän Perusleirin (10 x 60 – 75 min) lisäksi treenipakettiin sisältyy seuraavan kuukauden harjoittelut kokonaisuudessaan.

Yksityistunnit / räätälöidyt perusleirit

Mikäli Perusleiri ei sovi aikatauluihisi tai muusta syystä et halua tulla kurssille, voit aloittaa treenit käymällä myös tarvittavan määrän PT-tunteja yksityisesti tai keräämäsi kaveriporukan kanssa.

Kysy lisää aloittamisesta yksityistuntien avulla sähköpostistamme info (at) crossfit8000.com tai soita 040 838 2806 / Jukkis tai 040 706 0209 / Pasi

Siirryn toiselta salilta

Jos olet käynyt On Ramp -kurssin jo muulla virallisella CrossFit Affiliatella, laita meille viestiä info (at) crossfit8000.com ja tule tutustumaan treeneihin.

LIITY SÄHKÖPOSTILISTALLE JA TIEDÄ AIKATAULUT ENSIMMÄISTEN JOUKOSSA

3 + 15 =